Környezetünk felfedezése a Windows 10 rendszerrel

A mai modern technológiáknak köszönhetően már nagyon egyszerűen feltérképezhetjük a jelenlegi tartózkodási helyünk és annak közelében megtalálható szolgáltatási helyeket, például éttermeket, kávézókat vagy éppen szórakozóhelyeket.

_

Bevezető

"A Foursquare képes arra, hogy éttermeket, szórakozóhelyeket, üzleteket, és egyéb más helyszíneket keressen egy meghatározott földrajzi hatótávolságon belül (jellemzően ahol a felhasználó tartózkodik). Emellett rá lehet keresni egy helyre a neve alapján is. Az ajánlások napszaktól függenek, tehát a kora reggeli órákban a program reggelizőhelyeket ajánl, este pedig vacsoralehetőségeket. Az ajánlás több tényezőn múlik: a felhasználó korábbi bejelentkezésein, a beállított "ízlésen", illetve a helyszín által kapott pontértékeken. A meglátogatott helyeket a szoftver eltárolja, és később hasznosítja az ajánlásoknál."

Forrás

_

Telepítés és használat

Windows 10 rendszerű számítógépünk vagy mobiltelefonunk segítségével nyissuk meg a Windows Áruházat és a keresője segítségével onnan töltsük le és telepítsük fel a a Foursquare nevű alkalmazást.

Első indításkor érdemes bejelentkeznünk, hogy a Foursquare minden kényelmi funkcióját élvezhessük.

_

_

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.